Over ons

Suzan’s Bloementheater is een gezellige bloemenwinkel in hartje Haarlem.
Met een enthousiast team staan wij welke dag van de week voor u klaar om de meest bijzondere bloemstukken, rouwstukken en boeketten samen te stellen.

Onze inkopers volgens altijd de laatste trends en spelen daarom ieder seizoen in op het inkopen van fraaie seizoensgebonden producten. Laat u daarom verrassen door ons aanbod!

U bent iedere dag van harte welkom in ons bloementheater. U kunt tevens via onze online shop eenvoudig en snel één of meerdere boeketten bestellen. Wij bezorgen deze dan nog op dezelfde dag als u deze voor 3 uur ’s middags bestelt.

Wij verkopen een breed scala aan bloemen, planten en accessoires. Iedere morgen kopen we onze bloemen vers in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Omdat we de inkoop zelf doen, selecteren wij daar de mooiste en meest verse bloemen en planten voor in onze winkel. We zijn niet afhankelijk van een tussenhandelaar waardoor wij onze producten tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen aanbieden.

Naast bloemen hebben we in de winkel in Haarlem ook een schitterende wisselende collectie van aan mooie accessoires zoals: potten, manden, lantaarns en etagères. Hierdoor kan Suzan’s Bloementheater een totaalplaatje bieden voor uw gehele interieur!

Onze openingstijden zijn:

maandag
9:00-18:00

dinsdag
9:00-18:00

woensdag
9:00-18:00

donderdag

9:00-18:00

vrijdag
9:00-18:00

zaterdag
9:00-18:00

zondag
12:00-17:00